Decembrie 02, 2022
Fiica lui Teo Trandafir este o adolescentă superbă. Cum se înțelege tânăra cu mama ei celebră
Fiica lui Teo Trandafir este o adolescentă superbă. Maia are 18 ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Maia Trandafir se dedică studiului și cochetează cu lumea modei, însă preferă să apară cât mai rar la tv sau la evenimentele mondene. Iată cum se înțelege tânăra cu mama ei celebră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica lui Teo Trandafir se bucură din plin de celebritate la vârsta de 18 ani. Aceasta este de o frumusețe răpitoare și atrage multe priviri pe rețelele de socializare. Tânăra își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Maia Trandafir se înțelege de minune cu mama ei celebră și se susțin reciproc. Teo Trandafir a dezvăluit recent cum este relația cu fiica sa și cum reușesc cele două să treacă peste unele discuții mai tensionate.

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit: ”Mi l-a prezentat!” • Buna Ziua  Iasi • BZI.ro

„Absolut admirabil, așa cum este ea, un om cu adevărat admirabil. Orice greșeli am fi făcut oricare dintre noi, pentru că suntem conștiente și una, și cealaltă că nimeni nu este perfect, ne-am rugat una pe cealaltă să prezentăm un argument. Întotdeauna argumentele ei au fost valide, ale mele, poate nu întotdeauna.

Este un om demn de respect, pe care îl iubesc necondiționat, un om pe care îmi doresc să îl am lângă mine toată viața, deși știu foarte bine că nu e natural să fie așa. Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce îmi doresc cel mai mult, acel lucru ar fi să stea la mine în brațe toată viața, dar ar fi egoist. (…) Noi ne spunem una alteia totul. Nu îmi cere sfaturi, pentru că, povestindu-mi ce trăiește, ce simte, pot să intervin pe parcursul narațiunii și să îi spun ce cred, să îi cer mai multe detalii.”, a declarat vedeta tv.

Teo Trandafir și Maia au o relație deosebită și fac furori de fiecare dată când apar împreună în lumina reflectoarelor. La vârsta de 54 de ani, îndrăgita prezentatoare se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de rolul de mamă.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

Teo Trandafir are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, Maia. Aceasta a ajuns la vârsta adolescenței și se bucură din plin de viață. Vedeta și fiica sa au o relație deosebită și reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele dificile din viața privată.

Recent, Teo Trandafir a vorbit despre provocările din plan personal, dezvăluind cum se descurcă în ipostaza de mamă de adolescentă.

Teo Trandafir, Declarații Emoționante Despre Fiica Ei, Maia: „Nu Are Fițe  și Figuri. Îi Creștea Piciorușul și Eu Nu Aveam Bani Să-i Cumpăr O Altă  Pereche De Pantofi” | Libertatea

,,Sigur că există insecurități. Toate mamele au senzația că sunt cele mai rele mame din lume, că toate celelalte mame pot face lucruri, și ele nu. Toate credem că nu facem suficient pentru copilul nostru, că nu dedicăm suficient timp. Și eu am trecut prin toate aceste stări. (…) Nu știu când a trecut timpul. Parcă ieri învățam să o înfăș cu o eșarfă de mătase, pentru că avea, ca orice nou-născut, gesturi bruște și dădea din mânuțe, și se zgâria pe față, și se speria.

Teo Trandafir este extrem de mândră de fiica ei | Mamaplus

Îmi mai amintesc că, într-o seară, eram adâncită într-o lectură și lângă mine a apărut o tânără pe care nu am recunoscut-o, era Maia care proba o rochie și era așa de frumoasă de parcă nu aș fi văzut-o cu cinci minute mai devreme.”, a povestit celebra prezentatoare tv.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Fiica lui Teo Trandafir se înțelege de minune cu mama sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tânăra în vârstă de 18 ani se dedică studiului și atrage multe priviri pe rețelele de socializare.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.3024621009827