Mai 27, 2019
Fiica lui Johnny Depp a împlinit 20 de ani. Vezi cum arată acum Lily Rose!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum 20 de ani, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au devenit părinți. Aceștea au adus pe lume o fetiță pe care au botezat-o Lily-Rose Melody Depp. Astăzi, 27 mai, micuța împlinește 20 de ani. 

Lily-Rose este deja matură, și deja s-a consacrat în lumea modelingului și a cinematografiei. Frumoasa domnișoară este recunoscută la nivel mondial, ca fiind una dintre cele mai bune modele de pretutindeni. 

 

 

 

Pentru că a a devenit suficient de matură, această păpușică a postat pe rețelele de socializare câteva poze în care apare topless, cadre din cel mai recent film în care s-a filmat Lily Rose. 

 

 

Amintim că, Lily-Rose Melody Depp s-a născut în Franța, la Paris, pe 27 Mai, 1999, părinții ei fiind actorul american Johnny Depp și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis. Nașul de botez al fetiței este excentricul cântăreț, Marilyn Manson.

Lily Rose a început cariera în domeniul modelingului în primăvara anului 2015. De atunci, fiica lui Johhny Depp se bucură de un succes fenomenal pe mapamondul internațional. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52892303466797