Noiembrie 12, 2021
Fiica lui Ed Sheeran, infectată cu COVID-19, la doar 15 luni
Ed Sheeran se apropie de finalul celor două săptămânii de carantină după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Într-un interviu cu Howard Stern pentru SiriusXM show, cântărețul de 30 de ani, a dezvăluit că a contractat virusul în timp ce soția lui, Cherry Seaborn era plecată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Situația este mai delicitată, cu atât mai mult că fiica lui Ed Sheeran, Lyra, de 15 luni, a fost și a infectată cu noul coronavirus.

„Soția mea era plecată, deci eram doar eu cu fiica mea. Și ea a fost infectată și a fost destul de greu. Primele trei zile a fost destul de rău”, a povestit artistul. 

Anunțul privind îmbolnăvirea lui a fost făcut la doar câteva zile înainte să lanseze cel de-al patrulea album din carieră și primul după pauza muzicală de aproximativ doi ani. 

“Bună, prieteni. Din păcate am fost testat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent mă aflu în izolare și respect recomandările guvernului. Asta înseamnă că nu mai pot merge mai departe cu ceea ce mi-am propus, iar toate interviurile le voi ține de acasă. Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva. Aveți grijă de voi”, a scris Ed Sheeran în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97092890739441