Martie 05, 2020
Fiica Kătălinei Rusu a împlinit o lună. Vezi cum a celebrat evenimentul interpreta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finele lunii ianuarie, interpreta autohtonă Katalina Rusu, a devenit pentru cea dintâia oară mămică. Emoțională și plină de dragoste am descoperit-o pe Katalina în tot acest timp.

Cântăreața îi dă fetiței sale tot ce are mai bun. Iar pentru că viața e roz atunci când îi dai culoare, Katalina a decis să o învăluie pe micuța ei fetiță, pe care a numit-o Melissa, în tot rozul din lume. 

 

 

Katalina a decis să-și felicite fetița și prin intermediul rețelelor de socializare. Pe pagina de Instagram, cântăreața a scris un mesaj emoționant:

 

O lună de când iubim necondiționat, o lună în care am învățat sa dăruiesc mai mult ca niciodată, sa dăruiesc dragoste, caldură, timp și tot ce poate fi mai bun și mai frumos sălășluit in sufletul unei mame. O lună plină de lacrimi, emoții, priviri și toate de fericire. Ea știe că sunt mămica ei, mă caută cu privirea, iar când îmi găsește ochii mă inundă cu privirea sa, undeva copilăroasă dar în același timp atât de matură și înțelegătoare, parcă se oglindește în ochii mei, în sufletul meu. Suntem de o lună împreună, dar simt că suntem de o viață! Mai bine de o lună a sosit acel moment în viața noastră, când “noi” trece pe planul doi și tot ce ne dorim este să-i oferim prințesei noastre tot ce este mai bun și mai frumos, pentru a crește sănătoșică și a avea o copilărie frumoasă. ⁣ - a scris interpreta la această postare.

 

 

Postarea a acumulat mii de like-uri și foarte multă lume a tins să o felicite din suflet atât pe Katalina, cât și pe fetița acesteia, urându-i mulți ani și multă sănătate. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2267694473267