Iulie 29, 2020
Fetița Corneliei și a lui Marcel Ștefăneț și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce surprize i-au pregătit

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi se împlinesc 6 ani de când Alexandra a venit pe lume în familia Ștefăneț. Cu această ocazie, părinții micii prințeze i-au organizat o petrecere la care au invitat cei mai buni prieteni ai fetiței lor și s-au bucurtat cu toții de acest eveniment important pentru familia lor.

                                                                            

De dimineață, Cornelia a publicat un filmuleț special în care o putem admira pe micuța Alexandra la diferite vârste – cântând, citind, savurând înghețata preferată și cerându-le părinților o surioară!

Artista a scris și un mesaj de felicitare emoționant pe car ei l-a adresat fiicei ei.

”Fetița noastră, ai crescut atât de mare, ai împlinit 6 ani! De 6 ani știm ce înseamnă nopți nedormite, griji, dar mai știu ce înseamnă dragostea în forma ei pură, sinceră, dragostea de MAMĂ pentru copilul ei! Ești copilul pe care mi l-am dorit dintotdeauna... Frumoasă, talentată, înțeleaptă, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Noi, mami și tati, te iubim! La mulți ani, SĂNDUȚA! ”, a scris Cornelia Ștefăneț.

                                                                     

La cei 6 ani ai săi, fetița cuplului Ștefăneț se poate mândri cu un debut frumos în videoclipurile părinților săi, câteva apariții TV memorabile și multe alte activități care sunt mereu apreciate de public.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2246096134186