Septembrie 15, 2017
Fergie și Josh Duhamel divorțează!
Această decizie a fost luată la începutul anului curent, povestesc Josh și Fergie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La începutul lunii ianuarie, Fergie È™i Josh Duhamel au sărbătorit ce-a de-a opta aniversare a căsniciei lor. Cuplul È™i-a declarat dragoste reciprocă prin intermediul reÈ›elelor de socializare. "8 ani! Te iubesc, scumpo", a scris Josh, iar Fergie ia răspuns reciproc. Cine ar fi crezut că acest te iubesc a fost pentru ultima dată. Recent, familia a anunÈ›at oficial despre divorÈ›. AceÈ™tia au împreună un băieÈ›el în vârstă de 4 ani, Axel.

 

 

A post shared by Fergie (@fergie) on

 

 "Cu dragoste È™i respect reciproc, am decis să divorțăm la începutul acestui an. Am dorit cât mai mult timp să nu vorbim public  despre aceast caz neplăcut, astfel încât familia noastră să poată depăși situaÈ›ia dificilă. În ciuda faptului că nu vom mai fi împreună, vom avea întotdeauna grijă unul de celălalt ", au spus celebritățile.

 

 

A post shared by Fergie (@fergie) on

 

Cauza divorÈ›ului nu este cunoscută, în plus, divorÈ›ul a fost o surpriză neplăcută È™i pentru apropiaÈ›ii acestora. Mama interpretei a aflat despre aceasta din informaÈ›ia publicată de mass media. Aceasta a spus că nu a observat să existe probleme grave între cei doi È™i că la petrecerea cu ocazia zilei de naÈ™tere a lui Axel la sfârÈ™itul lunii august, cuplul era foarte fericit. 

 

 

A post shared by Fergie (@fergie) on

 

Amintim că Josh Duhamel, în vârstă de 44 de ani, È™i Fergie, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit la 10 ianuarie 2009.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3654322624207