Iunie 29, 2022
Fanii lui David Beckham sunt șocați. Starul a anunțat de ce boală suferă
David Beckham, 47 de ani, le-a dezvăluit fanilor, marți, 28 iunie, faptul că suferă de o afecțiune cronică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul fotbalist britanic nu a mai discutat vreodată despre această problemă, așa că anunțul i-a luat pe mulți prin surprindere, dezvăluirea fiind făcută pe contul său de Instagram. De altfel, postarea a și dispărut, pe parcursul zilei.

Rinita alergică este o afecțiune cronică

David Beckham a publicat două fotografii, din timpul unei ieșiri la iarbă verde, cu câinii familiei și a scris că „rinita alergică s-a instalat. Îmi lăcrimează ochii”.

„Hay fever”, în traducere liberă înseamnă „febra fânului”, denumirea diagnosticului fiind „rinită alergică”. Cei afectați resimt simptome alergice la polen sau chiar la stropii de salivă ai câinilor sau pisicilor. Se manifestă prin congestie nazală, strănut, mâncărimi, dureri de cap și chiar cearcăne. Disconfortul fizic este foarte crescut.

Pacienții cronici ajung să sufere de aceste simptome, în funcție de alergenii la care sunt sensibili, chiar și luni întregi, așa cum se întâmplă în cazul alergiei la ambrozie.

Tratamentele existente pot elimina sau diminua simptomele, fără să vindece afecțiunea, din păcate. Se spune că unul din cinci oameni suferă de o formă de rinită alergică. De obiecei, perioada anului în care pacienții sunt expuși cel mai mult este vara.

David Beckham just schooled you (and us) on warm weather tailoring |  British GQ

Cei afectați suferă cel mai tare vara

În prezent, cele mai eficiente medicamente sunt spray-urile nazale cu antihistaminice sau cu anumiți corticosteroizi.

Un lucru este clar, David Beckham a știut să își ascundă afecțiunea bine, ani de zile, însă, la fel de evident este faptul că a fost chinuit de această problemă, mai ales în anii în care evolua pe terenul de fotbal.

Multe dintre medicamentele prescrise pentru această problemă conțin substanțe pentru decongestionarea nazală, interzise sportivilor de performanță. Astfel, fie David Beckham a reușit să se ferească de alergeni, fie a suferit și a continuat să „lupte”.

De asemenea, nu știm cum a făcut față, în perioadele de criză, la parfumurile utilizate de soția sa, Victoria Beckham, vaporii amplificând simptomele, în timpul alergiilor.

David Beckham delights wife Victoria with unusual gesture of love – see  video footage here | HELLO!

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.091358423233