Noiembrie 12, 2018
Familia regală la un eveniment solemn. Vezi ce ținute au purtat celebrele ducesele
Pe 11 noiembrie 2018 s-au împlinit 100 de ani de la finisarea Primului Război Mondial. Cu acest prilej, la Londra a fost organizat un eveniment solemn la care au participat întreaga familie regală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Familia regală britanică a fost prezentă la Royal Festival of Remembrance, unde au fost omagiați soldații uciși în perioada Primului Război Mondial. Ceremonia a avut loc la Royal Albert Hall din Londra. La eveniment au fost prezenți reprezentanții familiei regale, precum Elizaveta a II-a, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, ducii de Cambridge și ducii de Sussex. Totodată, la eveniment a participat şi prim-ministrul britanic, Theresa May și Elke Büdenbender - soția președintelui Germaniei.

 

 

 

Cele două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle, au purtat ținute asemănătoare. Ambele au purtat paltoane de culoarea neagră și pălării rafinate. În piept au avut câte o broșă cu mac roșu, în memoria jertfelor Primului Război Mondial. Amintim că numărul macilor de pe piept indică câți oameni dragi au decedat în Primul Război Mondial. Chiar dacă paltoanele erau foarte asemănătoare, a lui Kate era de la brandul vestimentar Alexander McQueen, în schimb cel a lui Meghan îi aparține brandului Lock&Co.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92185759544373