Mai 21, 2020
Familia lui Jude Law se mărește! Actorul va fi tată pentru a șasea oră!
Cunoscutul actor Jude Law va fi din nou tată. Starul în vârstă de 47 de ani mai are cinci copii, iar acum se pregătește pentru venirea pe lumea al celui de-al șaselea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întreaga lume a aflat că Jude Law va fi din nou tată după ce acesta a ieșit în oraș împreună cu soția lui, iar fotografii i-au surprins în imagini în care se vede că Phillipa Coan are o burtică vizibilă prin haine.

 

 

Până acum cei doi nu au confirmat sarcina, însă Law însuși a vorbit, mai devreme anul acesta, despre faptul că și-ar dori mult să aibă un copil cu soția lui. Într-un interviu acordat publicației The Telegraph acesta a spus: „Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez mai bine decât am făcut-o în toată viața mea. Avem o viață de familie incredibil de stabilă, de sănătoasă, minunată!”

 

Cuplul și-a sărbătorit recent prima aniversare de la nuntă, în data de 1 mai, iar acum cei doi își lărgesc familia și se pregătesc pentru un alt membru. Acesta va fi primul copil al Phillipei Coan, în vreme ce Law are încă cinci copii, din fostele sale relații. Trei dintre ei, Rafferty Law, de 23 de ani, Iris, de 19, și Rudy, de 17, sunt rezultatul căsniciei lui Jude Law cu Sadie Frost. Însă Law mai are un copil în vârstă de zece ani, Sophia, cu fosta sa parteneră, Samantha Burke, și încă o fetiță de cinci ani cu Catherine Harding.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5759184360504