August 30, 2018
Familia Beckham se distrează alături de Elton John. Vezi unde au ajuns vedetele britanice!
Familia Beckham au parte în acest an de o vacanță lungă și foarte plină de evenimente. De această dată, celebrul cuplu de la Hollywood se odihnește alături de faimosul interpret britanic Elton John.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Victoria È™i David Beckham îÈ™i continuă vacanÈ›a de vara. Cei doi se odihnesc în prezent pe litoralul Mării Mediterane, alături de unul din cei mai renumiÈ›i interpreÈ›i din Marea Britanie - Elton John. În poze îi vedem pe cei trei extrem de fericiÈ›i, odihniÈ›i È™i bronzaÈ›i.

 

 

David Beckham îÈ™i etalează torsul plin de tatuaje, Victoria picioarele interminabile È™i faÈ›a mereu lipsită de zâmbet iar "unchiul Elton", cum îl porecleÈ™te David Beckham - ochelarii roz. 

 

 

Toată ziua cei trei s-au distrat È™i s-au bronzat pe litoral, iar seara au plecat să i-a cina la un restaurant local. Acolo, ei au sărbătorit ziua lui Romeo Beckham, cel puÈ›in, au făcut o repetiÈ›ie, căci Romeo este născut pe 1 septembrie. Băiatul care era alături de părinÈ›i, a stins cele 16 lumânări de pe tortul aniversar.

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Amintim că Elton John este naÈ™ul băiatului. Astfel, familia Beckham È™i interpretul sunt în strânse legături de ani de zile. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96727824211121