Aprilie 27, 2018
Familia a confirmat că Avicii s-a sinucis!
Dj-ul suedez în vârstă de doar 28 de ani a decedat la 20 aprilie 2018, aflându-se într-un Hotel din Omar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familia tânărului Dj Avicii, nu a vrut să comunice despre acest subiect, și a rugat să li se înțeleagă această dorință. La o săptămână după tragicul eveniment, familia a dezvăluit adevărul. Membrii familia au spus că artistul a lăsat un mesaj de adio. În ultima vreme, artistul vorbea despre faptul că nu o să mai trăiască mult, suferea de atacuri de panică, și avea depresie adâncă. De asemenea, tânărul suferea de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool. 

 

 

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turneu, și-a dorit să găsească un echilibru în viață. Să fie fericit și să facă ceea ce iubește cel mai mult - muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim n-a fost făcut pentru a fi o mașinărie de făcut bani. A fost un băiat sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și îți vom simți lipsa. Voi, cei care îi ascultați muzica, îl veți păstra viu.” - a declarat familia. 

 

Amintim că Tim Bergling, cunoscut în întreaga lume ca Dj Avicii, a murit la doar 28 de ani, în timpul unei vacante în Oman.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4962260723114