Septembrie 10, 2021
EFERVESCENT! Natalia Gordienko a lansat ”High Heels”
De la Sugar încoace, vedem multă culoare și dinamism nu doar ținutele pe care le tot schimbă Natalia Gordienko în clipuri și la fiecare apariție publică, dar și în ritmul melodiilor sale. Astăzi a lansat ”High Heels”, o piesă ca un vulcan care erupe - sclipitoare, dinamică, efervescentă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Producția ”High Heels” are la bază nume notorii. Versurile au fost scrise de Sharon Vaughn nominalizată la Premiile Grammy, muzica aparține cunoscutului compozitor grec, Dimitris Kontopoulos, cel care i-a semnat și piesa Nataliei pentru Eurovision, în timp ce de producția video s-a ocupat Konstantin Gordienko. 

De dragul artei și a fanilor, Natalia a avut curajul să facă și o cascadorie la filmările videoclipului ”High Heels”. Mai exact, a urcat pe frânghii deasupra unui pod din Kiev. O mai vedem pe Natalia și la volanul unui automobil decapotabil, lumina căruia sparge întunericul nopții. Așa au fost create scenele spectaculoase, în care marcajele par interminabile,casele luminate are se văd în zare și care se transformă în pete sclipitoare. Nu putem trece cu vederea nici ținutele excentrice ale fetelor care o însoțesc pe Natalia în acea mașină, dar și ale interpretei, în general. 

Astfel, ”High Heels” ne confirmă o dată-n plus că Natalia este o fată versatilă, muncitoare și foarte ambițioasă. Îi dorim să ajungă și să se mențină sus în top.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.4780123233795