Octombrie 06, 2017
Excellence 10 ani - Excelent pentru sănătatea dumneavoastră!
Fără îndoială, numele său vorbește de la sine - specialiști de 10 ani, cele mai noi tehnologii și abordări competente pentru fiecare pacient dau rezultate deosebite. Cu ocazia acestei date importante, am decis să vorbim despre experiența colosală, stabilitate, și un lanț de inovații - în general, despre principalele evenimente care au avut loc în Excellence. Timp de 10 ani, fiecare al 10-lea locuitor al RM a obținut ajutor în Centrul de Medicină EXCELLENCE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

10 ani

De 10 ani – unical în categoria centrelor medicale al Republicii Moldova, EXCELLENCE funcționează perfect!

O echipă superbă, din care fac parte mulți specialiști de top, doctori și candidați ai științelor medicale, oferă consultări individuale, ajutând pacienții să rămână sănătoși, ceea ce înseamnă să fie fericiți. În EXCELLENCE se efectuează tomografie multispiralată computerizată (MSCT). Acesta este cel mai modern mod de diagnosticare vizuală a modificărilor structurale ale organelor interne, țesuturilor și sistemelor funcționale ale organismului. Numărul 1 în Moldova! Sunt incluse toate tipurile de diagnostic cu ultrasunet.

9 ani

Compania Națională de Asigurări de Sănătate oferă o evaluare excelentă a serviciilor de calitate superioară ale EXCELLENCE.

Computer video-EEG este esențială pentru diagnosticul diferitelor tulburări în neurologie, diagnostica simplă și diagnostica diferențiată a epilepsiei. Timp de 9 ani, datorită acestei tehnici, aproximativ 3000 de persoane, inclusiv copii, și-au vindecat problemele serioase de sănătate în centrul medical EXCELLENCE.

În EXCELLENCE se practică metode avansate de diagnostic în cardiologie, cum ar fi țesutul Holter și testul Tredmil, datorită lor, pacienții pot obține o mulțime de informații cu privire la starea inimii, care nu se poate face în timpul unei vizite obișnuite la medic.

8 ani

În EXCELLENCE este prezentat Standardul de Aur în Osteodensitometrie – aparatul american ultramodern Dexa Hologic Discovery.

Parcticiparea strălucită a centrului de medicină EXCELLENCE la MoldoMedizin & MoldDent (2009).

7 ani

Creșterea carierei specialiștilor EXCELLENCE la Congresul European al radiologilor (2010).

6 ani

Centrul Medical EXCELLENCE a primit Certificatul Internațional de Calitate ISO 9001: 2008, confirmând respectarea deplină a standardelor internaționale în medicină.

5 ani

A apărut mamografie digitală mobilă avansată. Fără exagerare, o mamogramă va salva multe vieți, iar datorită EXCELLENCE, în aproximativ 5 ani, aproximativ 7000 de femei au fost convinse de acest lucru.

3 ani

A fost înființat în Republica Moldova primul și unicul laborator de cercetare gastroenterologică și endoscopie chirurgicală (LEDA), de gestionarea laboratorului se ocupă doctorul în științe medicale, chirurgul-endoscopist de cea mai înaltă categorie.

2 ani

Am participat în proiectul caritabil, pe un eșantion de 600 de femei din Edineț, Dondușeni și Drochia în care acestea au beneficiat de o mamografie gratuită.

1 an

Cel mai modern dispozitiv ultrasonic APLIO I800 vă permite să vedeți invizibilul cu ajutorul noilor tehnologii. Singurul aparat de acest nivel din Europa Centrală este reprezentat în EXCELLENCE. Camera mobilă a mamografiei digitale cu raze EXCELLENCE HELIANTHUS (SOARE) ITALIA extinde posibilitățile de diagnosticare timpurii a cancerului de sân, permițând mai multor femei să obțină o diagnosticare bună al unui medic de mamolog.

Str. Grenoble, 23

www.excellence.md

telefon (+373) 022-288-622, mob 068 311 330

fax 022-288-949



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86264824867249