August 23, 2022
Evoluția Iulianei Beregoi. Cum arăta în urmă cu 7 ani
De la o fetiță cu chip angelic și voce plăpândă, vedeta a ajuns o domnișoară în toată firea, carismatică și extrem de degajată

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai adorate artiste de către adolescenți. Tânără, care de curând a împlinit vârsta majoratului, face furori atât în mediul online, cât și la concertele de anvergură pe care le susține.

Șatena nu duce lipsă de atenție și celebritate, astfel că, se bucură de cele mai frumoase momente din viața sa. Cântăreața cochetează de la o vârstă fragedă cu rețelele de socializare, dar se află de câțiva ani buni și în industria muzicală. Iată cum arăta și ce făcea talentata artistă acum șapte ani.

Pasiunea pentru vlogging și muzică au adus-o pe cele mai mari scene

Adolescenta din Republica Moldova are sute de mii de fani care o admiră pentru toate proiectele ei. Tânăra are un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging. Pe lângă aceste activități pe care le desfășoară, mai este și elevă.

Orice adolescent din România a auzit de Iuliana Beregoi. Chiar dacă pentru cei trecuți de o anumită vârstă, numele nu spune nimic, adolescenta este un adevărat idol pentru copii. Acum are 18 ani, dar a devenit cunoscută încă de la vârsta de 12 ani.

IULIANA BEREGOI-COLINDA 2015 - YouTube

Realizările tinerei sunt impresionante. În timp ce alți adolescenți se simt copleșiți, deși au numai școala, Iuliana este cântăreață, actriță, vlogger și elevă la numai 18 ani și pare să îi meargă de minune. Mai mult decât atât, în urmă cu aproape o săptămână, ea a obținut și permisul de conducere. Acum poate fi văzută în trafic la volanul unui Porsche Macan, un bolid de lux pe care și l-a cumpărat singură.

VIDEO AICI

Încă de foarte mică, Iuliana a participat la multe concursuri muzicale în Republica Moldova, România și chiar în Turcia. În România și-a făcut debutul la „Next Star”, pe vreme când avea 10 ani.

Se vedea că era făcută să fie în lumina reflectoarelor încă de atunci. Chiar dacă acum s-a transformat într-o adevărată domnișoară, artista păstrează același chip angelic cu care a cucerit publicul din țară în urmă cu mai bine de 8 ani. Frumoasa cântăreață a reușit să umple Sala Palatului din București, ceea ce este o mare realizare și pentru artiștii consacrați din România.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană, păr lung şi text

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, balon şi interior

Sursa - substantial.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85184597969055