Aprilie 10, 2023
Eva Mendes și Ryan Gosling serbează 12 ani de iubire. Imagini rare cu cei doi
Eva Mendes și Ryan Gosling sunt împreună de ani de zile. Cuplul are doi copii și ține foarte mult la intimitatea sa. Nu obișnuiesc să distribuie imagini de familie cu ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acum a avut loc o excepție. Într-o nouă postare pe Instagram, Eva Mendes a rememorat candoarea începuturilor, mai exact a distribuit câteva fotografii de la începutul poveștii lor de dragoste, scrie okmagazine.ro

Imaginile sunt de pe platourile de filmare ale producției „The Place Beyond the Pines” (Destine la răscruce), acolo unde cei doi s-au cunoscut. Drama a apărut în cinematografe în 2012.

Eva Mendes și Ryan Gosling serbează 12 ani de iubire

Eva Mendes și Ryan Gosling i-au jucat pe Luke și Romina, doi tineri care au avut o relație agitată, dar s-au iubit, având un copil împreună.

Eva Mendes și Ryan Gosling s-au cunoscut în 2011, odată cu începerea filmărilor. De atunci, au fost de nedespărțit. Au împreună două fiice, Amada, 6 ani, și Esmeralda, 8 ani.

Eva Mendes și Ryan Gosling serbează 12 ani de iubire

Cei doi sunt foarte discreți cu viața lor de familie și nu obișnuiesc să se expună deloc. Tot ce prezintă e legat de munca lor de actori.

Eva îl susține enorm pe Ryan, lăudându-l ori de câte ori are ocazia.

Întrebată de ce sunt atât de discreți cu familia lor, Mendes a oferit un răspuns cinstit: „Nu vorbesc despre Ryan și despre toate lucrurile minunate pe care le face ca tată pentru că păstrez acea parte privată”, a explicat Mendes pe rețelele de socializare în anul 2020. „Cred că e mai bine să vorbesc despre mine aici, nu vreau să-mi implic familia în online, nu suntem ciudați, vrem doar să ne păstrăm intimitatea. Acesta este răspunsul meu sincer.”

Eva Mendes și Ryan Gosling serbează 12 ani de iubire

Sunt multe vedetele care nu-și expun viața privată public. Pe conturile lor de socializare se postează doar lucruri profesionale.

De asemenea, cât mai multe vedete aleg să nu-și expună copiii public și desigur, acest lucru nici nu este indicat.

Anul trecut, Ryan Gosling a fost un actor pe val și a devenit și ambasador Gucci.

Eva Mendes și Ryan Gosling serbează 12 ani de iubire



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.7500789165497