Mai 30, 2022
Eva Longoria, siluetă de puștoaică la 47 de ani. Actrița, spectaculoasă într-o rochie cu decupaje
Eva Longoria, celebra actriță cunoscută pentru rolul interpretat în ”Neveste disperate”, continuă să fie într-o formă de invidiat și la 47 de ani și a arătat acest lucru de curând, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentă la gala de caritate amfAR, actrița în vârstă de 47 de ani și-a etalat silueta perfectă într-o rochie neagră, cu o crăpătură adâncă, dar și cu niște decupaje inedite, ce i-au lăsat la vedere pielea.

Eva Longoria, într-o formă de invidiat la 47 de ani 

Actrița și-a completat ținuta cu niște sandale cu tocuri înalte, iar părul și l-a prins într-o coadă de cal, pusă în valoare de niște bucle. Cerceii argintii, supradimensionați, i-au întregit outfitul.

Eva Longoria, într-o formă de invidiat la 47 de ani 

Eva Longoria s-a căsătorit pentru a treia oară în 2016

Eva Longoria a dat pentru a treia oară o șansă căsătoriei în 2016. Actrița și logodnicul ei s-au căsătorit într-o ceremonie romantică, la apus de soare, într-o stațiune din Mexic. Longoria, în vârstă de 41 de ani, și Jose Antonio Baston, cu șase ani mai în vârstă, s-au căsătorit în 2016, la câteva luni după ce s-au logodit.

Poreclit Pepe, fericitul mire este directorul Grupo Televisa, cea mai mare companie media din America Latină. Longoria și Pepe formează un cuplu fericit din 2013. În 2018, ei au devenit părinți, iar actrița dezvăluia că nu va posta imagini cu fiul ei, însă a încălcat această regulă:  ”Este foarte amuzant deoarece înainte să se nască eu și soțul meu am stabilit, ‘Nu vom posta foarte mult. Vom menține privată această viață’. Și acum în fiecare zi mă gândesc, ‘Trebuie să postez asta! Este prea simpatică!'”, mărturisea ea într-un interviu pentru ET. 

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.156494140625