Iunie 28, 2022
"Escrocul de pe Tinder" a căutat-o pe Daria Radionova. Ce sumă de bani i-a cerut rusoaicei
Daria Radionova a ajuns să fie protagonista unei postări care a făcut înconjurul internetului. Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost vizată de Simon Leviev, supranumit Escrocul de pe Tinder. Bărbatul a revenit la vechile sale tactici și i-a cerut ajutorul frumoasei rusoaice. El a făcut un apel public către Daria Radionova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Daria Radionova este cunoscută în spatiul public, în special după ce a avut o relație cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Frumoasa rusoaica este cunoscută pentru stilul de viață excentric pe care-l duce peste hotare, fiind văzută numai la volanul mașinilor de lux.

Israeli man arrested in Greece over alleged defrauding of Scandinavian women using dating app Tinder, Athens - 01 Jul 2019

Simon Leviev, pe numele său real Shimon Hayut, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită documentarului  „Tinder Swindler” de pe Netflix. Hayut a înșelat mai multe tinere, reușind să sustragă de la acestea milioane de euro după ce flirta cu ele.

Simon

„Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova

Daria Radionova a devenit cunoscută după ce a fost într-o relația cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Frumoasa rusoiacă este faimoasă pentru stilul de viață luxos pe care îl duce peste hotare. Recent, blondina a fost abordată de escrocul de pe Tinder. Simon Leviev este faimos pentru fraudele pe care le-a făcut în rândul femeilor.

Bărbatul a revenit la vechile obiceiuri și se pare că Daria a intra în vizorul lui. Acesta a făcut un apel public către rusoaică. Simon a petrecut câteva luni în custodia legii și chiar s-a zvonit că ar avea o iubită.

Daria Radionova

Simon Leviev: „Am nevoie să îmi trimiți acești bani”

Simon Leviev i-a transmis un mesaj public Dariei Radionova. Escrocul de pe Tinder i-a cerut blondinei suma de 100.000 de euro, pentru a-și salva un prieten. De asemenea, Simon a mai spus că vrea să scape de dușmanii care îl urmăresc. Mesajul și imaginile cu escrocul de pe Tinder au ajuns virale pe Instagram, chiar și în posesia frumoasei rusoaice. 

Bună tuturor! Aici Simon Leviev, cineva să îi spună dragei mele Daria Radionova să îmi trimită 100.000, vă rog. Inamicii sunt după mine. Peter e rănit, e în spital. Sunt singur, am nevoie să îmi trimiți acești bani, e urgent! Te rog!', a declarat „escrosul de pe Tinder', într-un clip care a ajuns să fie postat chiar de rusoaica Daria Radionova, alături de un mesaj.

Daria escrocul de pe tinder

Ce răspuns i-a dat Daria Radionova

Diva a fost surprinsă de mesajul lui Simon Leviev. Daria Radionova a spus că nu ar ajunge niciodată în situația de a-i fi victimă escrocului de pe Tinder.

Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a declarat amuzată de ideea acestuia, și a continua gluma acestuia, postâns un răspuns haios: „ Ok, Simon, iubita ta îți va transfera', i-a transmis blondina.

Daria rusoiaca 

rusoaica 

simon arestatî 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5215921401978