Decembrie 29, 2020
Emma Roberts a devenit mamă. „Toată lumea este sănătoasă”
Emma Roberts a devenit mamă pentru prima dată. Actrița în vârstă de 29 de ani a născut duminică în Los Angeles, un băiețel al cărui nume este Rhodos, susțin mai multe surse citate de TMZ.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vestea că Emma Roberts a devenit mamă a fost confirmată și de E! News. „Toată lumea este sănătoasă”, a declarat o sursă apropiată actriței. Atât Emma, cât și băiețelul ei, sunt foarte bine după naștere. Până acum, Emma și partenerul ei, Garrett Hedlund, nu au confirmat informația că au devenit părinți, scrie elle.ro. 

În luna iunie, mama actriței, Kelly Cunningham, a dezvăluit că Emma Roberts este însărcinată după ce a comentat pe contul său de Instagram în urma unui articol din publicația US Weekly care arăta că fiica ei ar aștepta primul copil. Fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, iar ea le-a mulțumit pentru urări. Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Emma Roberts a povestit că mama ei a anunțat că va deveni bunică înainte ca ea să poată da vestea cea mare.

La scurtă vreme au apărut și primele fotografii cu Emma Roberts însărcinată, după ce a fost surprinsă alături de partenerul ei, Garrett Hedlund, în Aeroportul din Los Angeles. În luna august a anului 2020, Emma Roberts, nepoata actriței Julia Roberts a confirmat că este însărcinată publicând pe contul personal de Instagram o serie de imagini în care i se vede burtica de gravidă, dezvăluind atunci și că va avea un băiețel. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0679318904877