Februarie 10, 2023
Emily Ratajkowski, ședință foto complet goală. Modelul a renunțat la inhibiții
Nu este un secret faptul că Emily Ratajkowski este o femeie extrem de atrăgătoare și lipsită de inhibiții. Recent, vedeta a fost protagonista unei ședințe foto în care a pozat, încă o dată, goală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emily Ratajowski este cunoscută deja pentru aparițiile sale topless sau nude în totalitate, fie că este vorba de o campanie pentru un brand de haine, o ședință foto de maternitate sau pur și simplu fotografii făcute pentru contul ei de Instagram. Sigura pe sexualitatea ei, modelul a declarat în trecut că refuza să-și ascundă formele de teama să nu fie perceputa că "vulgara", întrucât este dreptul oricărei femei să apară așa cum își dorește, scrie perfecte.ro

Recent, Emily a fost protagonista unei ședințe foto unde a pozat  complet goală, etalându-și formele voluptoase din toate unghiurile. În una dintre fotografii este complet goală și pozează dintr-o parte, în altă fotografie este îmbrăcată cu un trench negru, din piele și își acoperă unul dintre sâni cu mâna, iar în altă fotografie apare topless, purtând în partea de jos o pereche de dressuri negre.

 

Fotografiile incendiare au strâns peste un milion de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor, unele pozitvele, altele mai negative:

"Nebunie, un corp incredibil", "Arăți asbolut superb așa", "Nu spuneai tu că nu iți place să fii obiectivată de către bărbați? De ce pozezi așa?".

 

Emily Ratajkowski Photoshoot by The Morelli Brothers 2022 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66262054443359