Mai 19, 2022
Ele sunt gemenele care fac totul împreună și împart același bărbat! Vor să rămână gravide în același
După ani de zile în care au avut o relație controversată cu același bărbat, Anna și Lucy DeCinque, gemene indentice din Australia, s-au logodit cu el.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gemenele fac totul împreună -merg inclusiv la toaletă în același timp și nu se sfiesc să ofere publicului detalii din viața lor.

Cele două au început o relație cu același bărbat, Ben Byrnes, din anul 2011. Anul acesta, cei trei s-au logodit, potrivit The Independent. Ben este un electrician în vârstă de 37 de ani, locuiesc împreună, dorm în aceași pat și au planuri mari pentru viitor.

 

 

Mai mult, au apărut împreună la o emisiune din SUA dedicată relațiilor neconvenționale între surori. În cadrul ultimului episod, cei trei s-au logodit. Mai înainte, se pare că Byrnes le-a cerut pe Anna și Lucy în căsătorie în timpul unei plimbări romantice în parc. Ambele au primit câte un inel cu diamante. Australia nu permite ca trei persoane să se căsătorească, dar trioul caută o țară care să le primească. În plus, scopul  suprem al fetelor este să rămână însărcinate în același timp. 

Australia's most famous identical twins Anna and Lucy DeCinque reveal  bizarre bathroom habit | Daily Mail Online 

Gemenele care vor să arate la fel și împart același bărbat. Cel mai mare  vis al 

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54913830757141