Aprilie 19, 2023
Ele au renunțat să se vopsească. Vedete care arată minunat cu părul grizonant
Dacă până acum câțiva ani era inadmisibil să-ți lași părul încărunțit la vedere, tot mai multe doamne celebre au început să accepte schimbările naturale ale podoabei lor capilare. Iar unora le stă chiar bine cu părul sau șuvițe grizonante.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

REGINA LETIZIA

Letizia profimedia 0764459384 jpg

Regina consoartă a Spaniei este o femeie care nu-și arată vârsta. Adică cele 50 de primăveri. Și chiar și felul în care încărunțește este unul cool, cu șuvițe albe care se împletesc elegant în părul ei castaniu. Chiar dacă Letizia a fost criticată, recent, c-ar fi capitulat în ceea ce privește cochetăria, noi credem c-arată minunat. Chiar și cu acea șuviță albă, scrie okmagazine.ro

ANDIE MACDOWELL

Andie MacDowell GettyImages 1429762497 jpg

Actrița în vârstă de 64 de ani este portdrapelul vedetelor care și-au asumat părul încărunțit. Iar când o vezi ce bine arată cu pletele ei gri, ai tendința să devii și tu adept. Vedeta a mărturisit c-a renunțat să se mai vopsească după ce a observat că arată mai tânără cu nuanța ei naturală de păr.

JODIE FOSTER

Jodie Foster GettyImages 1328032450 jpg

Vedeta în vârstă de 60 de ani a decis să fie deschisă cu tot ceea ce ține de ea, de la orientare sexuală la culoarea naturală a părului. Actrița căsătorită c-o femeie n-are nimic împotriva firelor albe care-și fac de cap în podoaba ei capilară. Le poartă și pe red carpet. Apreciem că, la vârsta ei, are totuși un look care se menține fresh.

CAROLINE DE MONACO

Caroline Monaco profimedia 0760973989 jpg

Sora mai mare a Prințului Albert este o doamnă deosebit de elegantă la cei 66 de ani ai săi. Nici nu ne așteptam la altceva de la fiica lui Grace Kelly! În ultimii ani, Caroline de Monaco a preferat să-și lase părul gri la vedere și să adopte un stil mai simplu și mai natural. Dar tot princiar.

ALEXANDRA GRANT

Keanu Reeves Alexandra Grant GettyImages 1401105037 jpg

Iubita lui Keanu Reeves, în vârstă de 49 de ani, este o artistă care-și afișează cu mândrie părul alb. Și nu de ieri, de azi. Alexandra a mărturisit c-a început să albească pe la vârsta de 20 de ani și că s-a tot vopsit, până ce-a ajuns să nu mai tolereze toxinele din produsele respective. Apoi, după ce-a trecut de 30 de ani, a ales să-și lase părul... „blond”. Dacă lui Keanu îi place...

HELEN MIRREN

Helen Mirren GettyImages 1471996298 jpg

Este incredibil ce poate face actrița de 77 de ani din părul ei alb complet! Un look de milioane pe red carpet... Vedeta britanică a glumit, cândva, că nu-și mai vopsește părul de... lene. Adevărul este că Dame preferă să facă altceva decât să piardă ore întregi la salon, pentru vopsit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70821642875671