Octombrie 06, 2022
Edward Sanda, mesaj emoționant pentru Cleopatra, de ziua ei de naștere. Ce i-a transmis artistul
Cleopatra Stratan este sărbătorita zile de astăzi. Celebra artistă a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 20 de ani. Aceasta a ales să își petreacă onomastica departe de casă, așa că și-a îndeplinit dorința și a plecat alături de soțul ei în Paris, Franța. Și cum o ocazie atât de specială nu putea rămâne ''neînsemnată'', Edward Sanda i-a transmis un mesaj emoționant soției lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi amorezi au o relație bazată pe iubire, respect și încredere și se mândresc cu faptul că se au unul pe atul în fiecare clipă a vieții. Ei nu se sfiesc să își arate iubirea în public, așa că de fiecare dată când au ocazia, cei doi își facdeclarații de dragoste în mediul online pentr a vea toată lumea iubirea care îi leagă.

Edward Sanda, mesaj emoționat pentru Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edwaed Sanda se bucură de poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi sunt adevărat norocoși că s-au găsit unul pe altul, iar mulți tineri doar visează să aibă o așa iubire ca a lor. Anul trecut în luna august și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu ocazia zilei sale de naștere, artista împreună cu soțul ei au plecat în vacanță la Paris, acolo unde petrec clipe minunate împreună și își fac amintiri de neuitat. Și cum urarea de ''La mulți ani'' nu putea să lipsească într-o zi atât de importantă, Edward Sanda s-a conformat și i-a transmis celei care îi este soție de un an, un mesaj emoționant.

''La mulți aaaaani, iubirea mea unică și talentată! Te iubesc!'', a transmis Edward Sanda pe rețelele de socializare.

VIDEO Cleopatra Stratan și Edward Sanda, într-un videoclip emoționant, în  prag de nuntă! Pavel Stratan a plâns - Realitatea.md

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51328325271606