Mai 22, 2023
Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan, care i-a „topit” pe fani: „Cu tine aș...”
Edward Sanda și-a anunțat participarea la America Express, sezonul 6, într-o manieră romantică, transmițând un mesaj emoționant adresat soției și partenerei lui de echipă, Cleopatra Stratan. Iată ce a scris cântărețul în mediul online!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce au fost anunțate cele 9 perechi care vor participa în cel mai nou sezon America Express, pe Drumul Soarelui, Edward Sanda i-a făcut partenerei sale, Cleopatra Stratan, o adevărată declarație de dragoste în mediul online, care i-a „topit” pe fani, scrie a1.ro

Admiratorii celor doi sunt extrem de curioși să vadă cum vor evolua cei doi tineri în cel mai palpitant reality show de la Antena 1, având în vedere că relația acestora a fost mereu una cât se poate de echilibrată și „sănătoasă”, fără certuri sau despărțiri.

Noi amănunte despre nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: “Nu avem  nași” | STAR NEWS AntenaStars.ro

Edward Sanda, mesaj emoționant după ce el și Cleopatra Stratan și-au anunțat participarea la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales să se căsătorească de la o vârstă pe care mulți au considerat-o fragedă, însă au demonstrat până în prezent că au făcut alegerea corectă. Ce se va întâmpla însă la America Express, unde tensiunea și stresul pot atinge cote maxime? Cei doi sunt extrem de încrezători că vor trece testul cu brio, iar Edward Sanda a publicat și un mesaj sugestiv în acest sens.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda participă în noul sezon America Express, pe Drumul Soarelui. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să participe și să își testeze limitele personale, dar și ale relației lor. Iată ce a postat cântărețul pe pagina sa de Instagram!

Pe rețelele de socializare, Edward Sanda a publicat o fotografie în care apare alături de Cleopatra Stratan, în dreptul căreia a transmis un mesaj emoționant. Mai mult decât atât, cântărețul și-a rugat fanii să îi susțină și să le țină pumnii în participarea emisiunii de la Antena 1. Cei doi soți își doresc de ceva vreme să participe la emisiune, iar acum vor avea ocazia să demonstreze ce pot!

„Cu tine aș merge până la capătul pământului, dar de data asta mergem oficial în America Express România, pe Drumul Soarelui! Să ne țineți pumnii!, a scris cântărețul în mediul online.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda.  Artistul își va petrece ziua de naștere la Chișinău



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67479944229126