Iunie 14, 2019
Edith González s-a stins din viață!
Vești triste pentru fanii actriței Edith González. Aceasta a plecat de printre noi aseară. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai cunoscute actrițe din serialele mexicane, Edith González, a pierdut lupta cu boala. Actrița a plecat de printre noi joi seara. Edith González avea 54 de ani și ducea o luptă crâncenă cu boala care i-a marcat existența. Accesta s-a stins din viață la un spital din Ciudad de Mexico. 

"Încep totul cu acest tweet pe care l-a urcat Lety Calderon... am început să ne mobilizăm. Cynhia Klitbo se află acum la ANDA (Asociația Națională a actorilor) și mi-a dat autorizația pentru a confirma decesul lui Edith Gonzalez, la doar 54 de ani, în spitalul Angeles Iterlomas - Mexico."

 

 

Actrița a fost îndrăgite de o lume întreagă, filmându-se în numeroase telenovele care i-au adus faima. Printre acestea se numără "Și bogații plâng", "Salome", "Trandafirul sălbatic", "Pădurea blestemată", "Inimă de țigan", "O lume a fiarelor" și multe, multe altele. 

 

 

Amintim că, Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian, în 2016. Actrița a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost înlăturate ovarele şi uterul. 

Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani, dintr-o relaţie anterioară.   

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73945665359497