Martie 10, 2022
Ea e tânăra care n-a mai mâncat fructe sau legume de 22 de ani: ”Pur și simplu nu pot
O tânără în vârstă de 25 de ani susține că nu a mâncat fructe ori legume timp de 22 de ani și a explicat acest lucru prin faptul că a dezvoltat o teamă pentru acestea după ce la vârsta de trei ani a fost forțată să le consume pasate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Summer Monro, o tânără în vârstă de 25 de ani, din Cambridge, Anglia, a șocat o lume întreagă după ce a ales să-și spună povestea. Aceasta susține că n-a mâncat deloc fructe sau legume în ultimii 22 de ani, iar acum i-a fost oferită o sumă de bani pentru a gusta o singură boabă de mazăre, însă a refuzat oferta.

Summer a fost forțată de părinți să mănânce piureuri atunci când avea trei ani, iar de atunci a dezvoltat o teamă. Astfel, nu s-a mai apropiat deloc de fructe sau legume. Timp de 22 de ani, ea a supraviețuit fără mâncare sănătoasă, consumând doar carne de pui sub diferite forme și chipsuri.

Woman who lives on chicken nuggets hasn't eaten fruit or veg in 22 years |  Metro News

Tânăra, care lucrează ca project manager, a făcut și terapie și hipnoterapie pentru a-și trata fobia, însă aceste ședințe nu i-au fost utile. Nici măcar bunicul ei nu a reușit să o convingă să mănânce fructe și legume, acesta oferindu-i chiar și o sumă de bani pentru a o forța să mănânce o singură boabă de mazăre.

”Nu mănânc fructe sau legume. Nu pot să-mi amintesc când am făcut-o ultima dată. Cred că aveam trei ani. Am încercat să mănânc un măr, dar pur și simplu nu pot. Mă face să mă simt rău. Creierul meu nu poate să proceseze asta.”, a povestit tânăra, potrivit Daily Star.

Bunicul ei, însă, și-a dorit ca ea să mănânce fructe și legume, așa că i-a oferit o sumă de bani pentru a consuma o boabă de mazăre din grădina lui, dar s-a ”lovit” de un refuz.

”Inima îmi spune să mănânc, însă creierul nu mă lasă. De îndată ce ating cu buzele un fruct sau o legumă mă blochez. Efectiv nu pot.”, a spus tânăra.

I only eat chicken nuggets due to food phobia - I turned down £1k to eat a  pea' - Mirror Online

Ea recunoaște, însă, că mănâncă cartofi prăjiți, însă ei trebuie să fie crocanți, ca să nu le simtă textura specifică.

Chiar dacă poartă măsura zece, echivalentul L la noi, aceasta nu este deranjată de felul în care arată și continuă să mănânce șnițele și alte preparate din carne.

Cambridge woman, 25, hasn't eaten fruit or veg for 23 YEARS | Daily Mail  Online

”Mulți oameni sunt uimiți de faptul că nu mă îmbolnăvesc. Am făcut terapie și hipnoterapie, de două ori chiar, însă aceste ședințe nu mi-au fost de ajutor.”, a mai povestit tânăra.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44778299331665