Mai 10, 2022
E sau nu însărcinată? Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce făcea un lucru interzis gravidelor
Bianca Drăgușanu radiază de fericire de ceva vreme, aflându-se în prezent în vacanță în Dubai. În România au apărut vești potrivit cărora fosta asistentă TV este însărcinată cu Gabi Bădălău, iar aceasta a declarat recent mai multe lucruri care pot confirma informația. În același timp însă, Bianca face și o activitate interzisă gravidelor. Iată despre ce e vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu se bucură în prezent de soarele din Dubai, alături de mama ei, Madi Drăgușanu, și de fetița pe care o are din relația cu Victor Slav, micuța Sofia. După ce au apărut informații potrivit cărora fosta prezentatoare TV ar fi însărcinată, multe voci susțin că tocmai de aceea a și „dispărut” din România, pentru a se relaxa departe de presiunea presei din țară.

Este sau nu însărcinată? Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu în Dubai

Zis și făcut! Bianca Drăgușanu pare într-adevăr că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, având în vedere că se află acum și alături de fetița ei, într-una dintre destinațiile de vacanță pe care le adoră.

Fosta asistentă TV își ține și admiratorii la curent cu frumoasa vacanță de care se bucură în prezent, publicând mai multe imagini cu locurile pe care le vizitează. Printre acestea, Bianca a publicat și un filmuleț în care a declarat că se află într-o perioadă mai sensibilă, lucru care ar putea confirma zvonurile sarcinii. 

 

Cum s-ar fi dat de gol Bianca Drăgușanu, pe InstaStory

Sunt copleșită de emoții acum pentru că trec printr-o stare în care aș putea să spun că sunt mai sensibilă. Cu toate că eu sunt o insensibilă.”, a spus ea, pe InstaStory, explicând că se bucură nespus că o are pe fiica ei alături și că poate petrece timp alături de ea.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „biancadragusanu18 7h”

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu s-a filmat și fumând, destul de des, dintr-un dispozitiv de tip „vape”, lucru care nu este tocmai indicat gravidelor. Aceasta face și abdomene pentru a-și menține silueta, făcându-i din nou pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva se sperie deja de kilogramele în plus care vin în timpul sarcinii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Bianca Drăgușanu și-a dorit de multă vreme un copil cu Gabi Bădălău

Se zvonește că Bianca ar fi deja însărcinată în 10 săptămâni. Sursele noastre ne-au povestit că aceasta ar încerca de multă vreme să aibă un copil alături de Gabi Bădălău, având „la activ” patru tentative eşuate de înseminare artificială. Vestea că Bianca e însărcinată a venit ca o surpriză, având în vedere că ea și Bădălău erau „oficial” despărțiți, după scandalul de la petrecerea lui Florin Salam.

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82883286476135