Mai 23, 2022
E invidiată și admirată deopotrivă. Mădălina Ghenea și-a construit cariera cu multe sacrificii
Mădălina Ghenea a bifat o apariție de divă la un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Românca a fost premiată la World Influencers and Bloggers Awards, unde sunt celebrate meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și le oferă tinerelor talente un ajutor în a se afirma. Șatena a ținut un discurs în care le-a mulțumit fotografelor din Ucraina cu care colaborează și și-a arătat sprijinul pentru poporul ucrainean. De asemenea, aceasta a dezvăluit și faptul că a început să muncească încă din adolescență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actriță și model, Mădălina Ghenea a reușit să-și creeze un nume peste hotare. Nu i-a fost ușor și mulți au privit-o cu neîncredere tocmai pentru că este foarte frumoasă. Cu toate acestea, a ajuns și la Hollywood, acolo unde-și dorea dintotdeauna, iar la Cannes este nelipsită în perioada Festivalului de Film. Pentru apariția la evenimentul la care a și fost premiată, românca din Slatina a creionat un look spectaculos. Îmbrăcată într-o rochie verde-smarald pe un umăr, strânsă în talie și cu o crăpătură lungă pe picior, actrița a strălucit. 

Mădălina Ghenea 

Ghenea a împărtășit cu cei peste un milion de oameni care o urmăresc pe Instagram instantanee de la eveniment și câteva cuvinte care o arată dincolo de glamour-ul aparițiilor pe covorul roșu.

"Am început să lucrez de la 14 ani și m-am obișnuit să călătoresc sau să lucrez aproape în fiecare zi. Când eram însărcinată cu fiica mea, Charlotte, am simțit că nu făceam suficient. Dintr-o dată am avut prea mult timp la dispoziție și mereu am avut această mare dorință de a reuși să alcătuiesc o echipă, să descopăr noi talente și să le susțin, să le ofer posibilități mari, așa că am decis să înființez o companie de producție. Această companie mi-a oferit posibilitatea de a propune tinere talente, regizori și fotografi mărcilor cu care lucrez", a scris Mădălina în dreptul imaginilor, fără a uita să le mulțumească și să le promoveze pe fotografele din Ucraina cu care lucrează și pe care a ajuns să le ajute să primească joburi tocmai datorită companiei sale. Româna le-a lăudat pentru determinare, dar și pentru felul în care fac față tragediei din țara lor natală.

 

 

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0909695625305