Iunie 15, 2020
După 3 luni de pandemie, Jim Carrey a ajuns de nerecunoscut!
Ca o revoltă că pandemia COVID-19 a impus și în America izolarea la domiciliu, actorul Jim Carrey a apărut cu o barbă de călugăr și a anunțat că nici nu se va mai bărbieri până când lucrurile nu revin la normal. Fanii s-au amuzat de aspectul său și l-au asemănat cu Tom Hanks, în rolul din filmul Naufragiatul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jim Carrey și-a lăsat barba să crească pe perioada carantinei și i-a provocat pe fanii lui să facă la fel!

Ziua 1. Am lăsat să-mi crească barba până ne vom întoarce cu toții la lucru. Voi posta regulat fotografii, ca să vă minunați de miracolul transformării mele fără rost. În mod obișnuit, îmi place să stau pe muchia divertismentului. De data aceasta, voi cuceri muchia tocită a acestuia. Vă invit să vă alăturați. #letsgrowtogether.

 

                                                                        

„Îmi las barba să crească până când ne întoarcem cu toții la muncă”, a scris celebrul actor și pe Instagram.

                                                                             

Mulți i-au urmat exemplul și i-au trimis poze pe care actorul le-a distribuit pe conturile sale. Chiar și alți actori i-au acceptat provocarea.

Actriția Maisie Williams (Aria din serialul Urzeala Tronurilor) a decis să-și lase părul de la subraț neepilat, iar starul de musică country Blake Shelton a anunțat că își lasă chica să crească, drept „simbol al speranței' pe perioada crizei globale de sănătate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64561724662781