Februarie 08, 2023
Dublului campion mondial la patinaj pe gheață Roman Kostomarov i-au fost amputate picioarele
Campionul olimpic la dans pe gheață, Roman Kostomarov, a fost spitalizat cu pneumonie și a trebuit să i se amputeze ambele picioare. Informația a fost raportată, pe 7 februarie, pentru agenția TASS de către o sursă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Din păcate, a trebuit să îi amputăm ambele picioare. Operația a decurs fără excese, în general, organismul este în curs de refacere. Acum există o luptă pentru mâinile sale. Roman este conștient. Starea sa generală se îmbunătățește. Dar el continuă să se afle în unitatea de terapie intensivă sub atenta supraveghere a medicilor”, a declrat sursa pentru agenția de stat TASS.

Precizăm că, pe 10 ianuarie, Kostomarov a fost internat la secția de terapie intensivă. Ulterior, o sursă a declarat pentru TASS că patinatorul artistic se află în stare gravă și că se află în comă indusă medical la un spital din Kommunarka, scrie newsmaker.md

Roman Kostomarov are 45 de ani. El a câștigat Jocurile Olimpice din 2006 de la Torino în duo cu Tatiana Navka. Aceștia sunt, de asemenea, de două ori campioni mondiali, de trei ori campioni europeni și câștigători ai finalei seriei Grand Prix.

Роман Костомаров лишился стоп, сообщают СМИ

Состояние Романа Костомарова значительно улучшилось | Москва | ФедералПресс

newsmaker.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2631683349609