Decembrie 08, 2021
Donald Trump, atac dur la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry
Fostul președinte american nu s-a zgârcit la cuvinte și a vorbit sincer despre poziția pe care o are față de ducii de Sussex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai recent interviu cu Trump ar putea părea dur, dar fostul preşedinte nu i-a avut niciodată la inimă pe foştii membri ai familiei regale britanice. Reamintim, că la ultimele alegeri prezidențiale din SUA, Meghan Markle și prințul Harry l-au susținut pe contracandidatul său, Joe Biden.

Întrebat ce părere are despre ducii de Sussex, Donald a răspuns: „Nu sunt un fan al ei (nr. Meghan Markle). Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor şi cred că într-o zi va regreta. I-a distrus relaţia cu familia şi o răneşte pe Regină”, l-a avertizat el pe prinț. „Ea încearcă să facă lucruri care nu cred că sunt potrivite. Cred că este lipsită de respect faţă de Familia Regală şi, cel mai important, faţă de Regină”, susţine Trump.

Antipatia dintre Meghan Markle şi Donald Trump datează încă din perioada în care ducesa nu se căsătorise cu Harry. Într-o înregistrare audio, fostul preşedinte american spune despre Meghan că e obraznică, după ce ea îl numise misogin”. 

Când Meghan şi Harry şi-au anunţat plecarea din familia regală, Trump, nu le-a susţinut decizia. „S-a spus că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui permanent în Canada. Acum au plecat din Canada pentru SUA”, a scris fostul preşedinte pe Twitter, asta înainte de a fi interzis de pe platformă. El a ţinut să spună aunci că Statele Unite nu vor suporta factura pentru securitatea Ducelui şi Ducesei. „SUA nu vor plăti pentru securitatea lor. Trebuie să plătească!”, a declarat Trump.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70281505584717