Martie 24, 2020
Doliu! Solistul trupei 7 klase s-a stins din viață!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine-ar fi crezut că se poate întâmpla una ca asta! Tragedie mare în lumea showbiz-ului de la noi din țară. Solistul renumitei trupe 7 klase a decedat. Tânărul artist a fost găsit strangulat în propria locuință din orașul București.

Potrivit poliției, nu au fost depistate urme de violență, ceea ce rezultă că interpretul s-a sinucis. 

Cântărețul locuia de unul singur, iar de la o vreme nu mai răspundea la apeluri telefonice. Din păcate, artistul în vârstă de doar 22 de ani nu a lăsat niciun bilețel de adio.

 

 

Cătălin Caragea a plecat în neființă iar anunțul a fost făcut de către producătorul trupei, Iurie Bădicu. 

 

Cătălin, băiat fumos și talentat... de ce el...?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule! - a scris producătorul trupei 7 klase pe pagina sa de Facebook. 

 

 

Cătălin Caragea, vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil, probabil il vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandepidemie, carantina... - a mai adăugat Iurie Bădicu. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84749746322632