Februarie 16, 2023
Doliu în lumea filmului! A murit actrița Raquel Welch, unul dintre sex-simbolurile anilor ’60-’70
Hollywoodul este din nou în doliu, după ce una dintre marile frumuseți ale ecranului s-a stins din viață unei maladii fulgerătoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița americană și sex-simbolul internațional Raquel Welch a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unei deteriorări bruște a sănătății, cauzată de o boală fulgerătoare. Decesul a fost confirmat managerul ei, Steve Sauer, care nu a menționat, însă, și cauza reală a morții, scrie okmagazine.ro

Raquel Welch s-a stins din viață în Los Angeles-ul în care a cunoscut faima în 1966, după ce a fost distribuită în filmul "Un milion de ani î.Hr."/"One Million Years", în a cărui fotografie publicitară apărea purtând un bikini de blană - o imagine care a propulsat-o spre celebritate și i-a consolidat statutul de sex-simbol. În același an, a apărut în filmul "Fantastic Voyage".

image png 

Cea mai dorită femeie a anilor ’70

Chiar și după ce a trecut de prima tinerețe, Welch a fost numită una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului și a fost clasată pe locul 3 în topul celor mai sexy 100 de vedete ale secolului XX realizat de Playboy până în 1995.

Raquel Welch

Raquel Welch a câștigat un Glob de Aur în 1975 pentru cea mai bună actriță într-un musical/comedie pentru rolul din "Cei trei muschetari". A fost nominalizată în 1988 pentru cea mai bună actriță într-un serial limitat pentru rolul din "Right to Die".

Raquel Welch 

De-a lungul unei cariere de peste 50 de ani, actrița Raquel Welch a avut mai mult de 30 de filme și 50 de apariții de televiziune. Cele mai recente apariții ale sale au fost în serialul TV "Date My Dad", în 2017, și în filmul "How to be a Latin Lover", care a fost lansat în același an.

Raquel Welch 

Raquel Welch

Conex prestațiilor sale actoricești și contractelor sale de imagine, Welch a avut și o afacere proprie, lansând o linie de peruci de mare succes.

Regretata actriță fost căsătorită de patru ori: cu James Welch (1959-1964), Patrick Curtis (1967-1972), Andre Weinfeld (1980-1990) și Richard Palmer (1999-1904) și era mamă a doi copii, Tahnee și Damon Welch.

Raquel Welch 

Raquel Welch 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8704195022583