Martie 05, 2019
Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Luke Perry, din Beverly Hills a decedat
Renumitul actor din serialul "Beverly Hills", Luke Perry, s-a stins din viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ani '90, actorul Luke Perry se bucura de un succes colosal. El era unul din cei mai îndrăgiți actori din celebrul serial "Beverly Hills 90210". Astăzi însă, acesta a plecat de printre noi. Actorul s-a stins din viață în dimineața de azi, cinci martie. Cauza decesului a fost un accident vascular masiv.

Actorul a fost dus la St. Joseph din Burbank, unde și-a petrecut ultimile clipe ale vieții. Alături de el era întreaga lui familie, atât părinții, copiii, cât și fosta și actuala lui soție. Inima actorului n-a rezistat, și acesta a plecat în neființă. 

 

Colega lui de pe platourile de filmare a serialului "Beverly Hills 90210", Shannen Doherty, a mărturisit că este devastată de moartea actorului. 

”Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el știe asta. E Luke și el e Dylan al meu”, a declarat actrița. 

 

 

Amintim că actorul Luke Perry s-a nascut pe 11 octombrie 1966, în Mansfield, Ohio. Și-a început cariera în domeniul actoriei în anii '80, iar marele succes a venit după filmările în serialul "Beverly Hills 90210". 

Timp de 10 ani, între anii 1993 și 2003, Luke Perry a fost căsătorit cu actrița Rachel Sharp, împreună cu care a avut doi copii, Jack și Sophie.

 

De-o vreme, actorul se întâlnea cu Wendy Madison Bauer, care i-a fost alături până în ultimile zile din viață. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4781262874603