Septembrie 08, 2017
Doina Stratan mâine se căsătorește!
Prezentatoarea Ru Tv, Doina Stratan este în febra pregătirii pentru ziua nunții. Aceasta recent a participat într-o sesiune foto în care a redat grațios cea mai importantă zi din viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra Doina Stratan urmează curând să poarte cu mândrie titlul de mireasă. Aceasta se va căsători cu iubitul ei, Alexandru Atamanenco cu care s-a logodit pe data de 6 iulie anul trecut. Ea a fost cerută în căsătorie în Antalya, Turcia. 

Doina a postat câteva imagini în care este prezentată cum este decorată camera acesteia. Tânărului designer s-a transformat dormitorul într-o poveste în care magia decorului a fost creată de  mulți trandafiri, draperii lungi și lumânări. 

În ședința foto, prezentatoarea apare în două rochii de mireasă. Prima rochie a Doinei este una voluminoasă, cu umerii goi și are un aspect de prințesă, pe când a doua rochie este cu textură croșetată, cu poalele până la pământ și cu spatele gol. 

 

Fotograful nunții, Ion Capbătut a postat pe o rețea de socializare o imagine care redă frumoasa forfotă a pregătirilor.

Astăzi tinerii și-au jurat dragoste sinceră în lăcașul unde s-a petrecut Sfânta Taină a Cununiei după care au mers la Oficiul Stării Civile unde au oficializat căsătoria . 

Nunta va fi mâine, 9 septembrie. 

Doina Stratan este descoperirea revistei AQUARELLE 2016. Aceasta a devenit câștigătoarea concursului "Fii fata de pe coperta AQUARELLE " pe care îl puteți găsi aici.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77901983261108