Septembrie 25, 2017
Doina Ciobanu cucerește din nou Milano!
Moldovencei noastre se pare că îi surâde norocul de fiecare dată când apare undeva. Doina Ciobanu a avut onoarea să participe la Green Carpet Fashion Awards din Italia!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe contul său de facebook modelul a menționat că are o deosebită onoare să fie și ea parte a unui asemenea grandios eveniment al mișcării etice de modă.

Doina a adăugat câteva poze de la spectacolul de aseară la care a purtat o rochie deosebită combinată cu o stofă albă și o textură transparentă pe care erau agățate cristale de o valoare imensă. Rochia ei fiind cusută special pentru ea de către designerul britanic de modă, Antonio Berardi.

Nu pot uita noaptea trecută. Ce onoare este pentru mine să fiu parte a “Premiilor de modă a covorului verde” dar și a mișcării etice de modă. Un mare mulțumesc lui Antonio Berardi și a întregii sale minunate echipe pentru munca depusă asupra acestei rochii trainice din crtistale vechi care nu au mai fost utilizate în care am mers pe acest covor. Este o noapte de vis, vă mulțumesc pentru sprijinul pe care îl oferiți, fără dumneavostră acest lucru nu ar fi fost posibil” a scris Doina.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.4058403968811