Mai 20, 2020
Divorț la Hollywood! Megan Fox s-a despărțit de Brian Austin Green.
Megan Fox și Brian Austin Green divorțează după 10 ani de căsnicie. Actrița a fost surprinsă în compania rapperului Machine Gun Kelly în vârstă de 30 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Megan Fox a fost surprinsă pe scaunul din dreapta în mașina rapperului Machine Gun Kelly. Cei doi au așteptat să le fie livrată mâncarea, iar apoi s-au îndreptat spre locuinta actriței din Calabasas. 

Imaginile cu cei doi au fost difuzate de publicația Daily Mail, iar reprezentanții lor nu au oferit nicio declarație la acest subiect.

 

Brian Austin Green a confirmat luni despărțirea de frumoasa actriță. ”O voi iubi mereu!”, a spus actorul în vârstă de 46 de ani. El a mai precizat că s-au distanțat foarte mult la sfârșitul anului trecut, când Megan era plecată cu filmările în altă țară.

 

Actorul, care are trei copii cu Megan Fox, spune că vrea să petreacă în continuare mult timp cu familia lui, pentru că vrea să se concentreze pe educația celor mici. ”A fost prietena mea cea mai bună mai bine de 15 ani și nu vreau să pierd acest lucru”, a mai spus actorul. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45726871490479