Septembrie 21, 2016
Divorț de 400 milioane de dolari
Oficial! Brad Pitt și Angelina Jolie divorțează.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actriţa americană Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, aceasta solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, invocând ca motiv al separării "diferenţe ireconciliabile". 

Pitt și Jolie sunt împreună din 2004, s-au căsătorit în 2014 și au împreună 6 copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici.

Surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copiii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie.

Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser, cea care l-a reprezentat şi pe Johhny Depp în procesul de divorţ cu Amber Heard. Angelina Jolie nu a solicitat suport marital sau pensie alimentară.

Angelina Jolie are o avere de 160 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt are 240 de milioane de dolari. Rămâne de văzut cum se vor împărţi cei aproape 400 de milioane de dolari ai cuplului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75938177108765