Aprilie 29, 2021
Dima Trofim, fostul concurent de la ”Fabrica de Staruri”, va deveni TATĂ
Îl mai ții minte pe Dima Trofim? Băiatul plin de energie de la ”Fabrica de Staruri”? Sau poate ți-l amintești din serialul ”Pariu cu viața”? Acum e prezentator la Antena Stars. Nu e vorba despre cum a evoluat în carieră, ci despre faptul că Dima va deveni tată pentru prima dată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Basarabeanul, stabilit de câțiva ani la București, a anunțat în cadrul eminiunii pe care o moderează că iubita lui Angela este însărcinată. 

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită', a spus Dima Trofim (32 de ani). 

Prezentatorul TV a mai dezvăluit că a lăcrimat atunci când Angela i-a dat marea veste. Iubita lui Dima Trofim i-a arătat trei teste de sarcină care au ieșit pozitive, iar el a rămas fără cuvinte din cauza emoțiilor. 

Dima Trofim și Angela vor avea o fetiță, iar bebelușul va veni pe lume în luna septembrie. „Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță', a mărturisit Dima Trofim. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79897522926331