Februarie 01, 2023
Dima Trofim este în doliu. Tatăl artistului s-a stins din viață, înainte să apuce să-și vadă fiul
Deși fiecare apariție a sa aduce zâmbete și voie bună în jur, acum, după o lipsă de câteva zile din atenția fanilor, Dima Trofim a vorbit despre perioada grea pe care o traversează.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De câteva zile încoace, artistul trăiește o adevărată dramă, după ce tatăl său s-a stins din viață, în urma unei boli crunte.

Tatăl lui Dima Trofim a murit

Boala care, de mai bine de un deceniu, l-a ținut pe răposat la pat, făcându-l să treacă prin suferințe greu de suportat.

Vestea trecerii părintelui în neființă a fost cu atât mai dureroasă, cu cât, Dima nici nu a aflat la timp de acest tragic eveniment.

Vedeta spune că se îndrepta spre casa părintească, spre Chișinău, pentru a le face o vizită surpriză părinților, timp în care tatăl său a decedat, fără a mai apuca să-și ia rămas bun unul de la celălalt.

Fără să știe nimic de cele întâmplate, în momentul în care a ajuns acasă, Dima Trofim a avut un șoc, căci mama și sora l-au întâmpinat plânse și îndurerate, anunțându-l de faptul că tatăl său tocmai ce a trecut la cele sfinte.

Iar ele, din prea multă grijă și iubire, au decis să îi ascundă totul până ce avea să ajungă acasă, pentru a se asigura că este în siguranță la volan.

Profund îndurerat, Dima Trofim simte că aceasta ar fi fost și dorința tatălui, motiv pentru care, deși trece cu greu prin această perioadă și nu se poate obișnui cu gândul că de acum încolo trebuie să vorbească despre părintele său doar la trecut, abia așteaptă momentul reîntâlnirii.

În vis sau după moarte, Dima Trofim este sigur că va avea din nou timp să își vadă tatăl, să stea la povești și să se îmbrățișeze.

”O săptămână am fost absent de pe Instagram, iar zilele care au trecut nu au fost deloc ușoare. Puțini știu cu adevărat istoria familiei mele, în special că tatăl meu, de 12 ani, a stat la pat. A stat la pat, dar noi ne-am bucurat de existența și viața lui. Stând la pat a făcut tot posibilul să ne dedice viața lui nouă și să ne facă fericiți, iar noi, la rândul nostru, am încercat să-i facem viața mai ușoară lui. Din păcate, zilele trecute, tatăl meu s-a stins, exact în momentul în care am vrut să le fac alor mei o surpriză și să plec acasă, la Chișinău, cu o zi înainte de ziua în care trebuia, de fapt, să merg să-i văd. În drum, când am plecat spre Chișinău, la câteva ore, tatăl meu s-a stins, dar ai mei nu mi-au zis că au vrut să mă protejeze și să aibă grijă de mine în drumul spre casă. Probabil asta ar fi fost și dorința tatălui meu, de a ține secret lucru acesta până aș fi ajuns acasă, ca să nu primesc vestea la volan. Vestea cumplită, însă, am primit-o în momentul în care am intrat pe ușa casei, iar mama și sora mea, îndurerate și plânse, mi-au spus despre acest lucru. Da, din păcate, tatăl meu a plecat la Dumnezeu, probabil scăpând de suferința bolii care-l chinuia de atâția ani de zile. Au fost niște momente extraordinar de dureroase zilele acestea și în continuare sunt. Ieri l-am înmormântat pe tata, ieri mi-am luat rămas bun de la el până în ziua în care o să ne revedem, pentru că eu cred cu tărie și în suflet sper că, atunci când plecăm la Dumnezeu, ne vom întâlni cu cei dragi care au plecat înaintea noastră. Nu pot să vorbesc la trecut despre tatăl meu, aș vrea să spun că l-am iubit, dar îl iubesc din suflet! Îl aștept oricând să vină în vis și să vorbească cu mine, să mă strângă în brațe așa cum mă ținea când eram mic și îmi era frică sau noaptea când îmi era frig și îi spuneam să mă țină să mă încălzească. Îl iubesc din suflet! Dumnezeu să te ierte, tată!”, a fost mesajul publicat de Dima Trofim, pe rețelele de socializare.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0221230983734