Noiembrie 06, 2020
Dieta miraculoasă a lui Jennifer Lopez. Include și dulciuri
Jennifer Lopez își poate recunoaște vârsta fără nicio reținere. Doar că la felul în care arată, cine ar spune că are 51 de ani? Adevărul e că „Jenny from the block” nu se culcă niciodată pe o ureche. Controlează tot ce mănâncă și petrece foarte mult timp în sala de sport. Nutriționista artistei comunică și altor femei regimul, care le-ar ajuta să arate fabulos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La micul dejun, artista consumă smoothie cu fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâie, dar și o lingură de pudră de proteine. Uneori bea și cafea, dar fără cofeină. Apa este de bază!

La prânz, Jennifer Lopez mănâncă salată de legume(varză kale, de obicei), semințe de dovleac prăjite, suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Artista mai mănâncă o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei şi vinete. Nu consumă alimentele procesate, potrivit ciao.ro. 

La cină preferă să mănânce în jurul orei 18.30 orez brun, cartofi dulci sau quinoa. Chiar și piept de pui la grătar cu varză de Bruxelles. Ca desert, ea mănâncă fursecuri cu ciocolată, înghețată și nu refuză o felie de tort! 

Evident că și genele au o mare influență. Chiar și mama artistei arată spectaculos. Dincolo de asta, Jennifer Lopez nu a scăpat de cârcotașii, care s-au întrebat în repetate rânduri dacă nu a apelat la estetician. J.Lo nu a recuoscut niciodată acest lucru. Mai mult, a refuzat să ofere vreo reacție în acest sens. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70960903167725