Martie 22, 2021
Dieta lui Ștefan Bănică Jr. Cum se menține în formă la 53 de ani
Ștefan Bănică are 53 de ani, însă după felul în care arată, nu i-ai da mai mult de 40, iar asta pentru că artistul are o dietă foarte simplă. Acesta este singurul secret al fizicului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a recunoscut Ștefan Bănică Jr. pentru okmagazine.ro. 

Artistul, în vârstă de 53 de ani, a mai spus că și meserie pe care o are îl face responsabil în ceea ce privește fizicul său. 

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an? Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a completat cântărețul pentru sursa citată. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7336106300354