Aprilie 05, 2021
Dietă de vedetă. Cum a slăbit Mariah Carey 32 de kilograme
Arată în sfârşit aşa cum şi-a dorit dintotdeauna! Mariah Carey a dezvăluit recent cum a reuşit să scape de kilogramele în plus. Multă vreme a suferit pentru că se îngrăşase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a povestit recent într-un interviu cum a reuşit să scape de 32 de kilograme. Mariah, în vârstă de 52 de an, ajunsese să cântărească 90 de kilograme după ce i-a născut pe gemenii Monroe şi Moroccan, care au în prezent vârsta de 9 ani, scrie cllick.ro. 

Cântăreaţa spune că a încercat toate metodele din lume ca să scape de kilogramele în plus şi nimic nu a dat rezultate până ce a descoperit o dietă specială numită dieta Purple. Aceasta ­constă în consumarea a unui maximum de produse violete. Timp de trei zile, în fiecare săptămână, nu a mâncat decât struguri violet, fructul pasiunii, conopidă violet, prune, sparanghel violet, cartofi violet, varză violet, smochine violet, orez şi grâu violet, porumb violet, fasole violet, mure. 

Aceste alimente aduc mari beneficii organismului. Elimină inflamaţiile, cresc elasticitatea pielii, reduc hipertensiunea şi au mult mai puţine calorii. Însă, atenţie, nu trebuie mâncate tot timpul, fiindcă nu produc suficiente proteine atât cât are nevoie corpul. Mariah a urmat dieta ţinând mereu legătura cu medicul şi a ajuns să-şi facă trupul sexy aşa cum şi-a dorit. 

Diva a debutat în 1990 cu un album sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cel care i-a fost și soț în perioada1993-1998. A fost căsătorită a doua oară cu rapperul Nick Cannon între 2008-2016. Din această căsnicie au rezultat gemenii.

Acum Mariah Carey are un iubit tinerel. Este vorba de dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 37 de ani. 

Diva are o avere de 320 milioane de dolari. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5533423423767