August 10, 2016
Dieta care oferă cel mai rapid rezultat
Este vacanță, iar dorul de mare nu ne mai părăsește. Dar și ideia unei siluete de vis nu ne lasă în pace. Am pregătit pentru tine cea mai rapidă dietă, care te va ajuta să slăbești în timp record.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dietele care oferă rezultate foarte rapide, sunt în același timp și destul de controversate. Cel mai bine este să cereți sfatul medicului înainte de a începe un regim fad pentru slabit, care să presupună un număr redus de calorii, pentru a vă asigura că nu vă pune-ți sănătatea în pericol.

Dieta cu hrișcă este una dintre dietele care oferă cele mai rapide rezultate. Aceasta vă va ajuta să slabiți aproximativ 4 kg în 10 zile. Trebuie să consumați doar hrișcă, kefir și apă.  Aceste alimente asigură aportul nutritiv de care are nevoie organismul nostru, pentru a slăbi într-un mod eficient și pentru a asigura senzația de sațietate. Hrișca este bogată în fibre, proteine și minerale, (magneziu, fier, potasiu, vitamina B), iar chefirul conține numeroase probiotice și calciu.  Acestea ajută tranzitul intestinal pentru accelerarea metabolizmulu, iar din acest motiv pierdem în greutate. Dacă vrei să începi această dietă, trebuie să dai startul constant, adică să mai întrebuințezi și alte alimente în primele  3 zile după care 4 te menții strict iar ultimele 3 zile la fel adaogi careva alimente.  Alimentele aliatorii trebuie să fie carnea albă, somonul, salatele, brînza degresată.  Altceva ar fi că trebuie să îți formezi un grafic strictc al meselor, care nu trebuie să fie mai puțin de 5 ori pe zi. Succese!!!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71004104614258