Iunie 17, 2020
Dieta lui Gwyneth Paltrow ca să fie suplă și la 48 de ani! Evită alimentele care îi provoacă foame!
La 47 de ani, Gwyneth Paltrow este fabuloasă. Arată așa de când și-a făcut apariția în primele filme, iar de-a lungul timpului a reușit să se mențină suplă. Care sunt secretele actriței pentru a se menține în formă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trebuie să recunoaștem că Gwyneth Paltrow a arătat dintotdeauna bine. Nu a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului, nici măcar în sarcină nu s-a îngrășat. Mulți își doresc să afle care este secretul unui trup zvelt și la ce trucuri apelează frumoasa actriță.

Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru obsesia sa pentru un stil de viață sănătos, pe care l-a impus și copiilor ei. Consumă alimente proaspete și pune preț pe calitate, nu cantitate.

                                                       

Printre alimentele interzise în dieta ținuta de Gwyneth Paltrow se numără dulciurile, produsele lactate, sucul de portocale, alcocolul, întrucât acestea îi provoacă foame.

Tot pentru a se menține în formă, blondina face meditatie, masaje, precum si bai alternante cu apa calda si rece pentru o piele fermă.

                                                      

 

Ce mănâncă Gwyneth Paltrow

Vedeta a spus pentru Harper’s Bazaar că își începe ziua consumând un pahar sau două de apă. Apoi savurează o cafea în liniște, iar după un timp își pregătește un smoothie pentru energie. Rețeta sa favorită conține ulei de cocos, lapte de migdale, pudră de ciuperci şi vanilie şi pudră de limonadă.

Gwyneth Paltrow mănâncă multe legume și alimente proaspete și evită hrana procesată, cu aditivi sau care conține fructoză sau zahăr. Pentru a nu ceda tentațiilor, vedeta din „Glee” are la îndemână mereu gustări sănătoase.

                                                                       

Un alt truc la care apelează actrița sunt sosurile. În weekend pregătește câteva sosuri pe care să le folosească pe timpul săptămânii. Le păstrează la frigider și le combină nu doar cu legume, ci și cu carne. Sosul pregătit din iaurt de capră, jalapeño, coriandru și miere se numără printre preferatele ei.

                                                      

La prânz se bazeză pe proteine. Din meniul de prânz nu lipsesc salatele, Caesar sau cea cu ton fiind printre favoritele sale, pe care le consumă cel mai des.

La cină obișnuiește să includă puţină carne de pui în combinaţie cu legume sau o salată. Uneori mănâncă paste sau orez brun cu legume.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62316203117371