Ianuarie 31, 2023
Diana Voievuțki, despre puterea infinită a mamelor singure: "Mama singură contează doar pe ea. Și.. nu prea are dreptul la slăbiciuni"
Când spui Diana Voievuțki - te gândești la femeia puternică, de neînvins, la cea care face față tuturor intemperiilor vieții și apoi, la designerul rochiilor de poveste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Extrem de sinceră cu urmăritorii săi, Diana este cea, care prin intermediul postărilor sale, încurajează, susține și inspiră femeile. Deși viața a pus-o la încercări deloc ușoare, i-a reușit mereu să fie puternică și să devină un exemplu frumos pentru copiii săi. Una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le-a trăit a fost atunci când soțul ei a decedat în urma unui accident rutier și a rămas singură, cu un bebeluș de doar câteva luni în brațe. Pentru că știe cum e viața de mamă singură și ce provocări au femeile în situații similare, Diana a scris pe pagina sa personală despre puterea infinită a celor care sunt nevoite să lupte în fiecare zi.

"Femei-munte?

Da.

Femei puternice?

Oh.. da! Din păcate.

Femei dedicate?

Sigur.

Cum altfel să deschizi ochii de dimineață, dacă nu ești un munte puternic plin de dedicație?

Cum să reziști când știi că financiar, fizic, moral- oricum vreți voi- nu poți conta pe un umăr de bărbat, pentru că el pur și simplu a uitat că undeva, sub același soare, se plimbă propriul copil (sau copii)?..

Când trebuie să alegi între a-ți cumpăra un parfum “iaca-tă de acela la care tot visez” sau cizme copilului. Sau când ai vrea tu să mergi la un restaurant fancy, dar alegi să achiți prânzul la școală?

Eu cred că o mama singură are zeci de asemenea dileme, cu care luptă în fiecare zi. Și.. mai tot timpul alegerile.. știți voi care sunt.

Sunt mamă singură cu o experiență destul de vastă. Am fost “mamă singură” chiar și fiind măritată. Și, mă voi repeta, ca mine sunt multe.

Sunt momente de cădere sufletească, în care tot ce îți dorești e să poți lăsa măcar pentru o zi sacii de pe umeri. Să îi oferi cuiva care va avea grijă să achite facturi și chirii, cumpere cartofi, ia copiii de la școală, ocupe de cheltuieli, gătească terci, spele vesela, calce haine, și multe-multe alte puncte din lista unei mame. Or, în familiile cu mamă și tată aceste lucruri se fac de 4 mâini, care se ajută reciproc, se îmbrățișează și se strâng, în clipele dificile.

Mama singură contează doar pe ea. Și.. nu prea are dreptul la slăbiciuni.

Totuși, deloc nu mă plâng.

Noi, mamele singure, primim o doză dublă de dragoste de la copiii noștri- pentru mamă și pentru tată. Și asta este rețeta magică care ne face să rezistăm. Oricât. Și oricând.", a scris Diana Voievuțki.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil şi interior

E atât de frumos că într-o lume în care ni se bagă pe gât imaginea de perfecțiune și la vita e bella, există oameni cărora nu le este frică să vorbească despre cât de complicată poate fi uneori această "vita bella". Sinceritatea Dianei le oferă femeilor speranța că întotdeauna există o lumină la capătul tunelului! 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7945911884308