August 22, 2018
Deodorant So Bio Deo Bambus: Protecția sigură împotriva mirosului neplăcut

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În orice anotimp al anului, dar în special vara, unul din cele mai indispensabile produse cosmetice a igienei personale este - deodorantul. Compania franceză de cosmetice So Bio are grijă nu doar de protecția împotriva mirosului neplăcut, ci și face ca acest lucru să nu afecteze sănătatea.

Deodorantul So Bio Deo Bambus are o proprietate unică: nu împiedică transpirația naturală, ci face ca mirosul neplăcut să nu apară. Acest lucru a devenit posibil datorită caracterului natural al ingredientelor. Nu conține săruri de aluminiu, parabeni, siliconi și produse sintetice. 99% din toate ingredientele sunt de origine naturală, în plus, 30% din ele sunt produse din agricultura ecologică.

Acest deodorant cu bilă este făcut pe baza de pudra de bambus. Datorită acesteia, deodorantul este ideal pentru persoanele care au pielea delicată și sensibilă. Extractul de mentă, care face parte din deodorant, mărește eficiența în combaterea mirosului neplăcut. Astfel, Bio Deo Bambus conține un extract de aloe vera, cunoscut pentru proprietățile sale de calmare și protecție.

Deodorantul So Bio Deo Bambus pentru o lungă perioadă de timp protejează de la mirosul neplăcut și oferă senzație de prospețime.

Produsul a fost testat dermatologic.

Puteți procura deodorantul So Bio Deo Bambus în rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89757347106934