Octombrie 17, 2019
Demi Moore și-a lansat propria sa carte. Vezi cum a fost la eveniment
Actrița de la Hollywood, Demi Moore și-a prezentat prima sa carte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oamenii frumoși din lumea filmului și nu numai, și-au dat întâlnire aseară la Hollywood. La lansare au venit prietenii artistei, oameni din domeniul filmului, televiziunii, presa scrisă și alți doritori. Nu în ultimul rând, au venit să o susțină pe actrița în vârstă de 56 de ani și fiicele acesteia, Rumer Willis și Tallulah Belle Willis. 

Cartea pe care a prezentat-o publicului frumoasa brunetă poartă denumirea Inside Out. În această carte care a răscolit multe vorbe, actrița a tins să povestească despre lucrurile despre care nu a vorbit niciodată - violul din copilărie, caracterul nesuferit al mamei sale, hărțuirea sexuală din lumea filmului și relația cu Ashton Kucher, care nu a fost atât de ideală precum părea până acum. 

 

 

La acest eveniment, Demi Moore a ales să poarte o ținută stilată și elegantă, o salopetă de culoarea albă și un sacou negru. 

Fiicele actriței au venit și ele îmbrăcate la patru ace, ambele optând pentru ținute cu imprimeuri florale. Rumer, în vârstă de 31 de ani, a purtat o fustă midi din piele de culoarea maro și o bluză de aceeași nuanță. Și-a accesorizat ținuta cu un cardigan din lână cu imprimeu floral și cu o pereche de pantofi de culoarea azurie. 

Fiica mai mică a actriței de la Hollywood, a purtat un costum cu imprimeu floral și o cămașă albă cu dungi. 

 

 

În cadrul acestei lansări a avut loc public talk cu invitații, la care Demi a răspuns la zeci de întrebări și a povestit cum și ce a motivat-o să scrie această carte.  

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42666363716125