Septembrie 22, 2022
Demi Moore, sexy și neliniștită la 59 de ani. Cum s-a fotografiat actrița
O mare iubitoare a sezonului cald, Demi Moore nu renunță la vară. Și cu ocazia echinocțiului de toamnă, starul a mai făcut o ședință foto incendiară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai ales acum, de când a intrat în afaceri și a colaborat cu AndieSwim, o celebră firmă care vinde costume de baie, pentru a-și comercializa propria linie.

Aceasta a fost foarte apreciată de cumpărători, mai ales că Demi este și modelul ediției ”Demi Moore swimsuit”. Diva a notat pe contul său de socializare: ”Începe toamna calendaristică, dar vara este o stare de spirit.”

Și da, actrița este într-o vervă continuă, s-a văzut asta de când a început să-și promoveze costumele de baie.

Nu s-a schimbat mare lucru de când juca în ”Striptease” sau ”Îngerii lui Charlie”. Mai are foarte puțin până va împlini 60 de ani, dar bruneta pare că a găsit elixirul tinereții.

Demi costum de baie (3) jpg

Demi costum de baie jpg

Demi costum de baie (2) jpg

Demi costum de baie (4) jpg

Chiar spunea recent într-un interviu că e conștientă de diferențele uriașe dintre generații și cât de mult s-au schimbat vremurile, dând-o exemplu pe bunica sa, la 60 de ani.

Desigur, în lumea starurilor, criteriile sunt altele, căci timpul liber se dedică sportului, dar și procedurilor de înfrumusețare.

Corpul lui Moore adolescentin dezvăluie o talie subțire și un abdomen bine lucrat, motiv pentru care poate aborda orice model de costum de baie.

Desigur, în linia actriței se regăsesc modele pentru toate formele și costume de baie întregi, modelatoare, pentru doamnele care nu au abdomenul fit al lui Demi Moore.

Colaborarea vedetei cu Andie Swim s-a dovedit una de succes. Brandul deja consacrat cataloghează linia lui Demi drept una emblematică, ce oferă femeilor ceea ce-și doresc, în timp ce actrița este o mare fană a brandului, considerându-i serioși întrucât pun accent pe calitate.

Drept pentru care, calitatea și celebritatea și-au dat mâna și a ieșit ceva frumos în moda anului 2022. Rămâne de văzut dacă se va extinde colaborarea și la anul, pentru o nouă colecție.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45783996582031