Decembrie 03, 2018
Demi Moore a renunțat la bărbați. Actrița are o nouă iubită
Ajunsă la 56 de ani, actrița Demi Moore a înțeles că se simte mai bine în compania femeilor, devenind lesbiană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine-ar fi crezut că vedeta de la Hollwywood, frumoasa Demi Moore, va deveni lesbiană? După mai multe eșecuri în dragoste, vedete de peste Ocean a început o relația amoroasă cu o femeie. Cele două au fost văzute adesea împreună în ultima vreme.

Noua iubită a lui Demi Moore este stilista Masha Mandzuka, de origine sârbă, care e cu opt ani mai tânără decât actrița. Rumi are o fiică pe numele Masha, și se pare că Demi se înțelege de minune cu ea. Cele trei domnișoare, au fost văzute de paparazzi într-un parc din New York, unde își petreceau timpul foarte vesel. 

 

 

Amintim că, Demi Moore a fost măritată prima oară cu Freddy Moore, între 1980 şi 1984. Peste trei ani s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani, și au împreună trei fete, Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) şi Tallulah (24 de ani). Cu cinci ani mai târziu diva de la Hollywood, s-a căsătorit cu actorul Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr decât ea. Au fost soț și soție timp de șapte ani, după care, cei doi au divorțat.

 

Demi Moore și Freddy Moore

 

Demi Moore și Bruce Willis

 

Demi Moore și Ashton Kutcher.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97191524505615