Iunie 22, 2018
De la chelneriță la actriță. Top 10 lucruri pe care nu le știai despre Meryl Streep!
Faimoasa actriță de la Hollywood, Meryl Streep, își sărbătorește astăzi, 22 iunie aniversarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai renumite actrițe de peste Ocean, Meryl Streep, împlinește astăzi, 22 iunie, vârsta de 69 de ani. Pe parcursul carierei sale în domeniul cinematografiei, Meryl Streep a fost de 20 de ori nominalizată la premiile Oscar. În palmaresul său are 3 premii Oscar câștigate.

Cu prilejul aniversării actriței, noi ți-am pregătit un top cu acele lucruri pe care nu le-ai știut despre celebra actriță. 

 

 

1. Actrița suferă de o frică ciudată. Ea se teme al naibii de elicoptere.

 

 

2. Meryl a avut în tinerețe o relație timp de doi ani cu actorul John Cazale. Actorul a murit de cancer la gât. Despărțirea a fost grea. Până în prezent, actrița evită să vorbească despre acest subiect. 

 

 

3.  Înainte să devină actriță, vedeta a lucrat într-un bar din New Jersey, în calitate de chelneriță. 

 

 

4.  Actrița a avut un singur soț, cu el fiind căsătorită din anul 1978. Cei doi au împreună patru copii. 

 

5. Pentru rolul ei din filmul „Music of the Heart” (1999), Meryl a învățat să cânte la vioară. Actrița repeta câte șase ore pe zi. Repetițiile au durat timp de 8 săptămâni.

 

 

6. A dorit să-și facă studiile la Facultatea de Drept însă, în dimineața în care urma să fie interviul, ea nu a auzit deșteptătorul, iar acest lucru a făcut-o să creadă că este un semn, și că are altă predestinație. 

 

 

7.  Este o actriță cu adevărat deosebită, dat fiind faptul că ziua de 27 mai a fost proclamată „Ziua Meryl Streep” de către președintele Manhattan Borough, Virgina Fields, în anul 2004.

 

8. Este o fană înrăită a actorului Leonardo DiCaprio. Cei doi s-au filmat împreună în pelicula "Marvin's Room", în anul 1996. DiCaprio avea atunci vârsta de 22 ani. 

 

 

9. Din cei patru copii ai actriței, doi din ei activează în domeniul cinematografiei. Astfel, fiul ei, Henry Gummer este actor și producător. Iar fiica sa, Mary Willa, cunoscută ca Mamie Gummer, este actriță la Hollywood. Cele doua s-au filmat împreună în filmele Heartburn (1986); Evening (2007) și Ricki and the Flash (2015).

 

10. Meryl Streep și-a donat garderoba din "The Devil Wears Prada" unei acțiuni de caritate.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79100632667542